Vad är Banhof?

Bahnhof Internet AB är en Internetleverantör som verkar i Sverige . För närvarande rankas på plats 10 från 213 leverantörer i Sverige.

bahnhof AB

Bahnhof lanserar 10 000 Mbit / s internettjänst för 298 kr (37 USD) per månad

Bahnhof är den första stora svenska ISP att lansera en ny typ av bredbandstjänster extrem hastighet till enskilda kunder och företag. 10 000 bit / s tjänst är för närvarande tillgänglig för villaägare och hus kooperativ och kostar 298 kronor (cirka 37 USD per månad).

Den nya tjänsten – Superspeed bredband – har möjliggjorts genom bra grossist tillgänglighet till operatören neutral svart fiber.

Jon Karlung, vd för stationen förklarar

– Det är neutrala grossist leverantörer av svart fiber i storstadsområden som Stokab i Stockholm. Detta gör det möjligt för Bahnhof som en ISP för att utveckla och anpassa våra egna innovativa tekniska lösningar.

Fiber i sig är bara en tunn tråd av glas. Innovationer inträffar i utrustningen vid slutet av gängorna och i nätverksprotokollen. Den svenska fiber modell gör det möjligt att ge helt olika tjänster till en bråkdel av det fasta priset i Europa.

– Utan en rik resurs för svart fiber Sverige skulle fortfarande gå förlorad i någon form av europeisk limbo, med långsamma och mycket pricy anslutningar och brist på innovation. Min starka råd till EU är därför att reglera de stora telekomföretag, så att de tvingas att frigöra den fulla potentialen av Internet genom att tillhandahålla neutral svart fiber på grossist grunder fortsätter Karlung.

Bahnhof har också uppgraderat hela nätverket ”Northern Light” och kan därför driva denna nya internet service i en större skala. Planen är att helt ändra hastigheten standarder. Företag och organisationer kan redan få en hastighet av 100 000 Mbit / s.

– Det här är utan tvekan ett spel växlare! Vi har drev våra egna innovationer och installerade vår egen teknisk utrustning på helt nya sätt i nätverket. Det är vår nyckel till framgång. Men den viktigaste förutsättningen för vår senaste uppgradering och för framtida utveckling av detta slag är att det finns tillgång till svartfiber på ISP neutrala villkor, säger Jon Karlung.

Bästa internetleverantör?

Med bredband från Bahnhof får du en snabb och stabil anslutning. Våra tjänster är skräddarsydda för både små och stora företag. Bahnhof är en av de största datakommunikationsleverantörer i Sverige, med utökad fibernät i mer än hundra svenska städer. Bahnhof siktar på att bli en av Norges största leverantör leder det gäller tillgång till Internet via öppna bredbandsnät. Läs mer om bästa internetleverantör här!

Inkluderad

  • 5st e-postkonton
  • 5st DNS Tjänster för domäner
  • Fast IP-adresse
  • Felrapportering dygnet runt
  • Stöd vardagar 8-18

Mer om Bahnhof AB

Bahnhof AB är ett Sverigebaserat Internet Service Provider som erbjuder dataöverförings och bredbandstjänster. Bolagets verksamhet är uppdelad i tre affärsområden: bredbandstjänster för privatkunder; högkapacitets bredbandstjänster och skräddarsydda lösningar för företag och serverdrift som innehåller informationsteknik (IT) lösningar som erbjuds via datacenter och riktade på företagens sektorn. Bahnhof AB är huvudsakligen verksamt i Sverige. Företaget har sitt huvudkontor i Stockholm, Sverige.

Lämna ett svar