Skip to main content

Alternativ till internet utan fiber

De flesta av erbjudanden Marbellas fasta bredbands inkluderar en rad av fasta samtal att ha en mobil linje, är det inte nödvändigt för många. I allmänhet, operatörer som ingår i denna rad nationella samtal från fasta till fasta tjänster helt gratis och utan begränsningar, men denna bonus ingår inte i de mest ekonomiska priser. Och enligt studier inom telekommunikationsområdet, skulle eliminera mer än hälften av konsument fast rösttjänst för motsvarande minskning av dess kostnad, så vi på Fibrekable har beslutat att telefonen är frivilligt och om du hyra det, erbjuder vi dig en bonus på 500 minuter av nationella och internationella samtal, mer information om samtal.

internet och bredbandet utan fiber

Vad är internet erbjuds i Marbella? Om jag inte får fiberoptik, skulle jag kontrakt ADSL? Eller 4 G eller Wimax eller RadioFibre? I områden på Costa del Sol, Benahavis, Marbella och Estepona där fiberoptisk täckning inte kommer fram, det finns flera alternativ.

Fördelar som ett substitut för ADSL mobilt Internet

Hem priser för mobilt Internet erbjuder oberoende tjänster för att navigera i rörlighet från surfplatta eller dator trots att baseras på samma teknik för internetuppkopplingen, när vi talar om hem priser, dessa är mycket mer generösa när det gäller trafikbegränsningar även på bekostnad av andra villkor som endast får användas i WiFi-router som tillhandahålls av operatörerna för denna tjänst, permanent eller tvångsinlösen av routern vars detaljer vi kommer att se senare i jämförelsen.

Förutsatt att gränserna för trafik överensstämmer med dina behov, eftersom det största problemet som ger 4G alla stora företag är att det är begränsat till navigering och nedladdningar från 30 GB till 50 GB. Fördelarna är en mobil anslutning till hemmet aktivering ögonblick.

Fördelar och nackdelar med 4G hemma.

Services 4 G med bredband utan fiber

Amena erbjuder 4G bredband utan fiber för hemma tjänster, men bara begränsat till 40 GB navigation i full fart med månadsavgift för ett pris av 29,95 euro per månad med moms som redan ingår, och utan engagemang för att stanna. Har inte mark linje avgift månadsavgift, men du har en första betalning på 59 euro för köp av fyra bredband utan fiber med WiFi-router, och motsvarande kostnaden för frakt som är 6-9 euro. Du behöver bara en Plug and 4 G täckning.

ORANGE Hem har dock ett pris på 34,95 euro per månad utom det första kvartalet, med en befordran av 26,21 euro per månad och omfattar 18,15 euro som kostnaden för anmälningsavgiften och en router 4 G-enhet för anslutning . Den har samma täckning och hastighet navigation inom högst 150 Mbps nedladdning och 50 Mbps uppladdning, men i detta fall ORANGE 4 G är också begränsad till 35 GB navigering som erbjuds vid maximal hastighet , och innebär också att betala en avgift på rad som fasta bredbandstjänster. En produkt som också har en permanent 12 månader.

Vodafone?

Vodafone’s samma tjänst kostar 37,20 euro per månad under de första sex månaderna med 30 Mb maximal nedladdningshastighet och upp till 3 MB uppladdning. Utöver detta ingår en mobil linje med 1 GB för att surfa på Internet och gratis samtal till fasta telefoner med en bonus på 350 minuter per månad för samtal till nationella mobiltelefoner. I den här takten, med det tidigare priset redan för mark linje aktie, mark linjer senare gick med i denna ursprungliga utgåvan. Med VODAFONE navigation ska begränsas till maximalt 50 GB per månad antingen 3 G eller 4 G med överskott data vid 128 kbps och är kompatibel med datalinjer (Multisim) eller med extra bonus Megas eller tjänst som gör det möjligt att fortsätta att läsa med hög hastighet en gång överträffat ingår trafiken.

Movistar är den dyraste av dessa alternativ som bygger på 4G, med en andel på 47.50 € / månad , eftersom så även sker i Vodafone är mark linje ingår nödvändigtvis med åtföljande ökning av avgiften, men samtidigt i Orange och Vodafone finns en stadig 12 månader, Movistar och Amena, inte har. En mycket viktig detalj som du kan se i tabellen, är att Movistar erbjuder lägre hastighet än andra alternativ av 4 G . Observera att fasta inklusive MoviStar terminalen måste vara ansluten till routern och inte den traditionella rosett. När det gäller router i hyresläget, kommer du inte ha någon lagt månadskostnaden, men om tjänsten måste återlämnas den kommer att tillämpa en straffavgift på 290 euro (inkl moms).

RadioFibra som ersättning för ‘4 G hemma’ och Wimax

Internet i Marbella, alternativ utan Fiber Optic: Fibrekable RadioFibre i Marbella baserat på licensierade band priser, erbjuda ett alternativ till den låga hastigheten på ADSL, bristen på fiber, anslutningsproblem och stabilitet internetanslutningar via radio med bandbaserad Wimax ( mycket mättat i Costa del Sol) och 4G-baserade anslutningar.

Hämta gräns . Med RadioFibre kan du ladda ner så mycket du vill, det är inte så med fyra G . Många gånger är det priserbjudande bestäms av mängden av navigering och nedladdningar som du kan konsultera med full fart. När du förbrukar din 4G data normalt du inte debiteras mer för ytterligare Megas. Men hastigheten reduceras till 2G (mellan 64 och 128 Kb / s). Det innebär till exempel att vänta i ungefär två minuter för en webbsida ska laddas.

Mer om täckning

Täckning . 4G täckningen är fortfarande mycket begränsad till stora städer. Om du bor i en liten stad, är det troligt att du inte har 4 G och inte bläddra snabbare än med en ADSL, med Fibrekable och det är Radiofibre navigering är mycket snabbare 20 Mb och 30 Mb .

Stabilitet . Även i RadioFibre vi talar om licensierade band , är Wimax eller 4 G mobila anslutningar i fria bandvågor delas med tusentals andra. Så om många människor plötsligt använda 4G i ditt område eller flera användare och radioapparater använder samma fria band Wimax som ger dig internet kommer din anslutning långsammare.

Slutsats:

Internet i Marbella, vad du gör om ingen optisk fiber når mitt hem område? I slutändan erbjuder ADSL obegränsad navigation med låg hastighet, medan 4G ger högre hastighet än ADSL, men begränsad till surfning och nedladdning. Det bästa valet i Marbella för att njuta av höghastighetsinternet utan fiberoptik är Fibrekable’s RadioFibr e, tala om 4 G, erbjuder obegränsade nedladdningar och snabbare än 4 G och ADSL. Det ger mer fart och framför allt större stabilitet än andra företag i Wimax i Costa del Sol. Om du vill kontakta oss ring 951 490 200eller skicka e-post till info@fibrekable.com. Marbella, alternativ utan fiberoptisk Internet: Fibrekable!

Lämna ett svar