Tele2 introducerar Business-Grade

Actelis Networks ® , den ledande globala leverantören av Carrier Ethernet över koppar lösningar , meddelade idag att man kommer att leverera Carrier Ethernet över kopparaccess utrustning till Tele2 AB ( Tele2 ) (Stockholmsbörsen Exchange: TEL2 A och TEL2 B), Europas s ledande alternativa telekomoperatör, att leverera nya affärs grade bredbandstjänster över sitt befintliga kopparnätet till en växande bas av företagskunder. Actelis levererar Tele2 med ML600 Ethernet Access Devices(Bedömningsdokument) serien och ML2300 centralstations aggregering omkopplingsenheter. Denna lösning gör det möjligt för Stockholmsbaserade tjänsteleverantören att leverera avancerade data med hög hastighet DSL och Voice-over-IP (VoIP) tjänster till företagskunder i hela dess nordiska marknaderna.

tele2

Under 2007 kommer EMEA-regionen svarar för 36% av all bredband fiber telia

Med Actelis Carrier Ethernet över kopparlösningen kan Tele2 kostnadseffektivt utnyttja sin befintliga kopparinfrastrukturen avsevärt utvidga räckvidden för deras Ethernet bredbandstjänsteutbud. Detta sätter Tele2 i en bra position för att fortsätta att möta efterfrågan på marknaden för hög tillförlitlighet, hög prestanda Ethernet-baserade bredband fiber telia tjänster – https://bredbandfiberbästitest.com.

Vi är glada att meddela Tele2 : s utbud av Actelis Networks att leverera business-class symmetriska bredbandstjänster till små och medelstora företag med vad vi tror, mer konkurrenskraftig prissättning sedan erbjuds av de befintliga leverantörerna av äldre E1 tjänster, sade Yaron Altit, vice vd för den europeiska försäljningen på Actelis. Vi tror att vår Carrier Ethernet över koppar lösning gör det möjligt för Tele2 att snabbt och kostnadseffektivt leverera överlägsen röst och höghastighetsdatatjänster till sina värdefulla kunder.

Drivs av Actelis prisbelönta EFM plus teknik, företaget ger s Ethernet tillgång utrustning ett kraftigt uppsving för bandbreddskapacitet av Tele2 : s tjänsteutbud. Actelis ML600 bedömningsdokument leverera upp till 45 Mbps symmetrisk Ethernet bandbredd på fiberkvaliteten jämfört med existerande kopparpar. Tillgängligt i ett antal konfigurationer, stödja från en till åtta enskilda kopparpar, kan de ML600 bedömningsdokument utplaceras i en punkt-till-punkt-konfiguration eller som kundutrustning i en konfiguration punkt-till-multi med Actelis ML2300 Ethernet aggregering switch .

Actelis och Tele2

Beläget i det centrala kontoret ansluter Actelis ML2300 Ethernet aggregering switch flera Actelis ML600 bedömningsdokument, sömlöst integrerar kopparaccessnätet med de rika bredbandstjänster tillgängliga för Tele2s : s företagskunder över deras optiska Metro Ethernet-nätverk. Varje ML600 EAD är ansluten till en ML2300 via en höghastighetslänk. Ett antal ML2300 aggregering switchar kan nätverk tillsammans i en mängd olika nätverkstopologier för att stödja ett antal krav som krävs för att nå sina affärsabonnenter utnyttjande. Actelis koppar bindande teknik är innovation som gör det möjligt för Tele2 att leverera en fiberliknande anslutning till sina företagskunder som inte har tillgång till Tele2 : s fibernät.

Den ekonomiska nyttan av att kunna distribuera Carrier Ethernet över existerande kopparanläggningen är särskilt attraktivt nu att den globala kreditkrisen börjar stall finansiering av ambitiösa planer fiber utbyggnad i hela Europa, ” läggas Altit. Vi förväntar oss fler teleoperatörer att börja ta en allvarlig titt på den enorma potentialen för Ethernet i första Mile (EFM) över kopparaccessnätet framöver.

I världen idag

Worldwide intäkter från bundna koppar delen av bedömningsdokument kommer nästan fördubblas 2006-2007, drivet av den snabba tillväxten av Ethernet-tjänster, enligt en färsk rapport från Infonetics Research . Den globala försäljningen av all EAD utrustning väntas mer än fyrdubbla mellan 2006 och 2010, då de kommer att nå över $ 900 miljoner.

Ethernet är billigare än andra tekniker och efterfrågan på affärs Ethernet-anslutningar är skyhöga, vilket tvingar tjänsteleverantörer att uppgradera sina nätverk med olika typer av europeiska bedömningsdokument, kommenterade Michael Howard, chefsanalytiker och en av grundarna på Infonetics Research. Under 2007 kommer EMEA-regionen svarar för 36% av all EAD utrustning intäkter.

Om Actelis Networks

Actelis Networks ® är världsledande på Carrier Ethernet över koppar lösningar. Företaget s prisbelönta produkter kombinerar innovativa EFM plus kopparöverföringsteknik med en komplett uppsättning standardbaserade bärare Ethernet switchfunktioner som utökar räckvidden av Ethernet-tjänster över den befintliga röstkvalitet kopparnätet. Actelis EFM plusteknik sysselsätter avancerade digitala signalprocessteknik och länknivå dynamisk spektrumhantering (DSM) för att skapa pålitliga, högpresterande Ethernet som är 100% kompletterar de äldre tjänster som redan utplacerade i kopparnätet. Actelis Carrier Ethernet switchfunktioner är certifierade kompatibel med Metro Ethernet Forum MEF 9 och MEF 14 specifikationer. Som branschledare, Actelis är lösningar användas i mer än 35 länder på fem kontinenter, över hela världen. Actelis Networks är ett privatägt företag med huvudkontor i Silicon Valley, Kalifornien. Actelis Networks och den Actelis Networks-logotypen är registrerade varumärken och Carrier Ethernet över Copper och EFM plus är varumärken som tillhör Actelis Networks, Inc. En eller flera US och utländska patentansökningar locket den produkt som beskrivs ovan. Alla andra varumärken som används häri tillhör sina respektive ägare. För mer information, besök www.actelis.com .

Lämna ett svar