Hur man väljer en bra Service Provider

Välja en Internet Service Provider (ISP) kan vara hård. Du måste vada genom förvirrande kontrakt detaljer, ändlösa paketet val, och massor av finstilta-och du fortfarande kan hamna göra fel val!

Om det är något du vill undvika, har du kommit till rätt ställe. Vi kommer att gå igenom processen att välja en ISP från början till slut. Ta lite kaffe, och låt oss dyka in!

2017

1. Hitta bästa fiberleverantör 2017 i ditt område.

Det första steget i att välja den bästa fiberleverantör 2017 är att räkna ut vad som finns i ditt område. Det finns två anledningar till varför du behöver göra detta först:

  1. Inte varje leverantör finns i varje område. Täckningsområden skiljer sig från leverantör till leverantör, så direkt ur porten dina val kommer att begränsas till de leverantörer som erbjuder service i ditt område.
  2. Priser, hastigheter, specialerbjudanden och paket laguppställningar varierar också efter plats. Vad du ser annonseras på nätet är inte nödvändigtvis vad du kan få. Kontrollera alltid att det finns ett paket i ditt område innan du bestämmer att det är något för dig. På samma sätt, många leverantörer har också olika prisstrukturer för olika områden, så var beredd att eventuellt betala mer eller mindre efter ett drag.

 

För att hitta de bästa internet planer i ditt område, kan du göra en av två saker: Du kan ringa leverantörer för information och hantera den oundvikliga huvudvärk som kommer med det, eller så kan du använda vår Zip Finder. Det drar all leverantör info internet från området till en plats för att göra det enkelt att jämföra och välja en leverantör.

Skriv bara in ditt postnummer och vi kommer lista alla leverantörer i ditt område. Så enkelt är det.

2. Jämför planer, prissättning, hastighet och mycket mer.

Nu när du har använt Zip Finder att begränsa dina val, är det dags att jämföra leverantörer i ditt område för att se vilken som är den bästa passform. Här är vad du behöver för att titta på när man jämför ISP:

  • Planer och prissättning
  • hastigheter
  • Installation och utrustningskostnader

Vi ger dig en kort översikt över dessa saker när du har angett ditt postnummer, men om du letar efter en djupare dyk, har vi det också. Här hittar du alla detaljer om dessa punkter i våra leverantör jämförelse recensioner.

HSI Provider Jämförelse Recensioner 

På HighSpeedInternet.com, vi ständigt mäta leverantörer mot varandra för att ta reda på vilka är mer förtjänta av dina dollar. I jämförelserna anges nedan hittar du översikter över varje ISP: s planer, prissättning, utrustning, mobilappar, tillgänglighet, kundupplevelse och mycket mer.

Vi kommer även att kasta in några intressanta jämförelsepunkter tillsammans med specifika rekommendationer för vissa användare. Naturligtvis, vi tillbaka det hela med massor av verkliga användning, timmar av forskning, och massor av recensioner.

Topprankade Providers att titta efter

Vissa leverantörer går långt utöver resten. Här är information om bästa artister och vad de är kända för, alla baserade på HighSpeedInternet.com årliga kundundersökning . (Kom ihåg att en del eller alla av dessa leverantörer kanske inte är tillgängliga i ditt område. Använd vår Zip Finder för att kontrollera tillgänglighet.)

Bäst för den övergripande Customer Satisfaction: RCN

RCN gjorde den högsta totala kundnöjdhet i år, tack vare en kombination av stor installation, prissättning och kundservice.

Bäst för Internet Speed: Optimum

Optimal tog toppriser för internet hastighet, med RCN och Xfinity efter bakom.

Kundtjänst och teknisk support: RCN

RCN tog också topplaceringen i kundservice och teknisk support-och en ganska bred marginal.

Månads Bill: RCN

RCN tog första plats när det gäller faktureringsrutiner samt. Windstream fick också höga betyg på detta område, vilket leder till en fast andra plats stående.

3. Hitta hur mycket internet hastighet du behöver.

När du vet vilka leverantörer erbjuder service i ditt område och vilka paket som är tillgängliga, är det dags att räkna ut exakt vad du behöver ur din Internetleverantör. I slutändan kan ett företag erbjuda fantastiska kundservice och har rikstäckande tillgänglighet, men om tjänsten inte är snabb nog för vad du behöver, det ska misslyckas.

Det finns flera frågor som du bör ställa dig när du utvärderar din hastighet behov:

Hur ofta du strömma HD-video?
1080p video behöver cirka 5 Mbps för bra prestanda, medan 4K äter upp cirka 25 Mbps.

Hur många människor strömma på en gång i ditt hem på en regelbunden basis?
Du måste multiplicera dessa hastighetskrav i den första frågan med antalet samtidiga streamers. Du kommer förmodligen att vilja lämna dig själv lite kudde också.

Hur många smarta hem enheter som är anslutna till internet?
Dessa enheter-särskilt övervakningskameror som laddar upp uppgifterna kontinuerligt kan äta din bandbredd upp riktigt snabbt.

Om allt att matte är för mycket att hålla reda på, vårt Hur mycket fart behöver du? verktyg i stället. Det kommer att hjälpa dig att enkelt avgöra hur mycket internet hastighet du behöver för ditt hem eller företag. Allt du behöver göra är att svara på några frågor, och vi ger dig din rekommendation.

4. Testa din internet hastighet.

Nu när du vet vad internet hastighet du behöver testa din nuvarande anslutning för att se hur det passar ihop. Du har förmodligen redan har en idé om hur nöjd du är med din nuvarande internet. Men testa anslutningen för att se vad din faktiska hastigheten är ger dig ett riktmärke för att jämföra mot andra leverantörer och paket.

5. vet om du byter leverantörer.

Om svaret är ja, är du för närvarande ett serviceavtal? Annars kallas kontrakt, skulle dessa avtal hamna kostar dig hundratals dollar i förtida uppsägning avgifter (ETF). Även om många leverantörer har flyttat till ett avtal fritt modellen i de senaste åren, några fortfarande kräver att du betala om du bryter upp:

providerFörtida uppsägning avgifter
AT & TAvgifter på upp till $ 180,00 att avsluta ditt kontrakt, beroende på hur mycket tid som är kvar på sikt. *
GränsAvgifter så mycket som $ 200,00. **
XfinityKan ta ut så mycket som $ 230,00. **

* Proportionellt genom antal månader. ** Varierar beroende på service och avtal.

Inte tänker på att få ut för att betala dessa avgifter heller. De flesta leverantörer är ganska strikt på att genomdriva dem, men du kan alltid ge det ett försök.

Förutom att sprita ut dessa uppsägning avgifter, kommer du också att vara ansvarig för att returnera din gamla utrustning, som modem och trådlösa routrar. Detta är vanligtvis en enkel sak att ta dem till en utsedd drop-off, men varje leverantör har olika instruktioner.

6. Välj din internetleverantör.

Nu är det dags för den spännande delen! När du vet hur mycket hastighet du behöver och vilka leverantörer erbjuder service i ditt område, kan du fatta ett välgrundat beslut om att du ska vara nöjd med. Du kan göra det här! Du har gjort din forskning, och vi har fått din tillbaka varje steg på vägen.

Lämna ett svar